/ Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni / Str. Trei Fântâni, Iași, România

Misiunea Economică Afaceri.ro Chișinău 2015

Download PDF

Breasla Constructorilor Ieșeni a primit invitația de a participa la Misiunea Economică Afaceri.ro Chișinău 2015, ce va avea loc pe data de 20 martie, organizată cu ocazia Expozitiei Internationale Specializate în industria de construcţii „Moldconstruct”, ediţia a XX-a și a Expoziţiei Internaţionale Specializate „Moldenergy”, ediţia a XIX-a.

În cadrul programului adiţional celor două expoziţii va fi organizată Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău 2015, ce va avea loc în sala de conferinţe, pavilionul central al Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, Chişinău.

Scopul delegației este de a face schimb de know-how între întreprinzătorii români şi cei din Republica Moldova, cu obiectivul final de a deschide noi oportunităţi de colaborare şi dezvoltare a
mediului economic autohton.

  • Participanţii delegaţiei Afaceri.ro vor beneficia de:
  • Deplasare Iaşi – Chişinău – Iaşi asigurată cu autocarul Afaceri.ro
  • Networking & Training on the road
  • Promovare în afara ţării
  • Crearea unor noi contacte şi parteneriate în urma participării la prezentări, dezbateri, întâlniri de afaceri
  • Wine networking: Cramele Mileştii Mici

Agenda evenimentului, informaţii despre speakeri şi alte detalii depre Misiunea economică şi Conferinţa Internaţională Afaceri.ro Chişinău puteţi afla aici


Breasla Constructorilor Ieșeni este asociația care unește firmele locale din domeniul construcțiilor, în scopul creării şi întreţinerii unor relaţii profesionale fructuoase. Ea reprezintă o platformă de colaborare, dezvoltare, cercetare și inovare în industria construcțiilor civile și industriale. Breasla îşi asumă sarcinile de a promova spiritul antreprenorial, de a integra oferta de educație și de formare profesională în producție şi de a oferi informații şi soluţii privind oportunitățile de afaceri în domeniu.


Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni
Str. Trei Fântâni 700280, Iași, România
Telefon: 0372 752 523 / 0737.043.315
Fax: 0372.870.688
Email: office@breaslaconstructorilor.ro