/ Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni / Str. Trei Fântâni, Iași, România

Un nou început pentru 9 familii rămase fără locuință

Download PDF

Breasla Constructorilor Ieșeni asemnat  astăzi, 1 octombrie 2015,  un acord cu Prefectura Iași, Primăria Ciurea și Asociația „Fiii Satelor” pentru a ajuta familiile rămase fără locuință în urma incendiului din luna martie din Lunca Cetățuii să aibă parte de un nou început, într-o casă nouă.

 “Sperăm ca prin ceea ce vom face să mobilizăm și alte organizații. Vreau să lansez un apel către acestea, dar și către persoanele  fizice care pot și vor să ajute acești oameni. Numai uniți putem face să ne fie bine, aici în Iasi, aici în țară. », a declarat președintele asociației, doamna Mioara Gociu. 

După semnarea acordului, o parte dintre membrii asociației au mers la locul unde va fi construită noua clădire și au asistat la slujba de sfințire a acestuia. 

 

 

 


Breasla Constructorilor Ieșeni este asociația care unește firmele locale din domeniul construcțiilor, în scopul creării şi întreţinerii unor relaţii profesionale fructuoase. Ea reprezintă o platformă de colaborare, dezvoltare, cercetare și inovare în industria construcțiilor civile și industriale. Breasla îşi asumă sarcinile de a promova spiritul antreprenorial, de a integra oferta de educație și de formare profesională în producție şi de a oferi informații şi soluţii privind oportunitățile de afaceri în domeniu.


Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni
Str. Trei Fântâni 700280, Iași, România
Telefon: 0372 752 523 / 0737.043.315
Fax: 0372.870.688
Email: office@breaslaconstructorilor.ro