/ Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni / Str. Trei Fântâni, Iași, România

Workshop Regional organizat în cadrul proiectului BUILD UP Skills QualiShel

Download PDF

Breasla Constructorilor Ieșeni are plăcerea să vă invite să participați la cel de-al doilea Workshop Regional organizat în cadrul proiectului BUILD UP Skills QualiShel în data de 20 februarie 2015 la Iaşi, Hotel Ramada (Strada Grigore Ureche, nr. 27), sala New York, începând cu ora 09:00 (înregistrare participanţi).

Evenimentul are ca scop consultarea activă cu privire la identificarea instrumentelor pentru stimularea folosirii personalului calificat în proiecte publice locale de reabilitare termică a clădirilor precum și cu privire la stimularea parteneriatelor locale pentru formare profesională în vederea implementării schemei naţionale de calificare dezvoltată în cadrul proiectului BUILD UP Skills QualiShell, cu cele două componente aferente: „Montator sisteme opace de termoizolare pentru clădiri” și „Montator sisteme de tâmplărie termoizolantă” la nivel regional și pe termen lung.

La eveniment sunt invitaţi și așteptați să participe reprezentanți ai companiilor din sectorul construcţiilor şi ai furnizorilor de materiale pentru construcții, ai furnizorilor de programe de formare profesională continuă, ai instituţiilor de învăţământ profesional şi tehnic, ai universităților şi institutelor de cercetare, ai asociaţiilor de proprietari şi ai autorităţilor publice locale din judeţul Iaşi şi judeţele învecinate.

Se aşteptă confirmarea dvs. pe e-mail la buildupskills@bdgind.ro sau la tel/fax 0213179870 până pe data de 18 februarie 2015.


Breasla Constructorilor Ieșeni este asociația care unește firmele locale din domeniul construcțiilor, în scopul creării şi întreţinerii unor relaţii profesionale fructuoase. Ea reprezintă o platformă de colaborare, dezvoltare, cercetare și inovare în industria construcțiilor civile și industriale. Breasla îşi asumă sarcinile de a promova spiritul antreprenorial, de a integra oferta de educație și de formare profesională în producție şi de a oferi informații şi soluţii privind oportunitățile de afaceri în domeniu.


Asociația Breasla Constructorilor Ieșeni
Str. Trei Fântâni 700280, Iași, România
Telefon: 0372 752 523 / 0737.043.315
Fax: 0372.870.688
Email: office@breaslaconstructorilor.ro